Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προπονητής Στρ. Γρίβας

Η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο προπονητή Στράτο Γρίβα από το Σάββατο 06.12.2008.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Στράτο Γρίβα μπορούν να αντληθούν από το προσωπικό του site: http://www.grivaschess.com/.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, Φαρμακίδου 10 (β΄ είσοδος ). Οι επιλεγμένοι αθλητές μας που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι οι: Κώστας Νικολαϊδης, Κώστας Κόρδης, Γιώργος Κουλαξουζίδης, Βασίλης Αντωνίου, Κοσμάς Κουρουμπάς, Σεραφείμ Τσουνής, Νίκος Τομαράς, Νίκος Αλμαλής, Φραντζίσκα Βόλγκυι, Κώστας Κουρουμπάς, Κλεάνθης Χανιόγλου, Πέτρος Δούκας, Μαρία Κουρουμπά, Βασιλική Ισμίρογλου και Χριστίνα Δούκα.

Για πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Γιώργο Τσουνή: Τηλέφωνα: 2221085735 & 6932-274274, Fax: 22210-85737, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στον Προπονητή της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνο Κόρδη, Τηλέφωνο: 6974-399011.

Interview of SFT & GM Efstratios Grivas

http://www.chess.gr/portraits/grivas/misc.html

Συνέντευξη Στράτου Γρίβα στη ΝΕΤ

 

Διαβάστηκε 2434 φορές