Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Βέροιας

Σκακιστικός Όμιλος Βέροιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  στην Βέροια στις 31 Αυγούστου  και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009. Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά από τις 5:00 μμ στο Φουαγιέ του ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ. Οι συμμέτοχες ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών αφού το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό GM, IM, FM WIM και λαμβάνουν μέρος στους αγώνες 74 σκακιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδος και από πέντε διαφορετικές εθνικότητες (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ).

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας με την ευγενική χορηγία των: ΤEDESCO Α.Ε , WIND, FORTHNET, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΚΟΓΙΑΣ MERCEDES, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΖΙΤΣΙ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ,  ΓΚΙΛΤΣΗΣ, BOWLING, VELLUM κ.α. Καθημερινά μπορείτε να επισκέπτεσθε τον ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ όπου γίνονται οι αγώνες ώστε να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα αλλά και τους ισχυρούς παίκτες.

Επίσης μπορείτε να επισκέπτεσθε την σελίδα μας για να βλέπετε αποτελέσματα και κληρώσεις των αγώνων. http://chess.veria.googlepages.com/

Διαβάστηκε 3242 φορές