Slide backgroundSlide thumbnail
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Δελτία Τύπου

Η απόβαση εκτελέστηκε με επιτυχία

Απόβαση κορυφαίων σκακιστών στον Ευβοϊκό 2017 Απονομές mΔείτε περισσότερες φωτογραφίες  ΕΔΩ     Φωτογραφίες: Αλέκος Τζανέτος

Το Σαββατόβραδο 9-9-2017, η προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην παραλία της Χαλκίδας είχε την τιμητική της.

Οι παγκοσμίου εμβέλειας αθλητές του σκακιού, GM Στέλιος Χαλκιάς, WGM Άννα-Μαρία Μπότσαρη και WGM Σταυρούλα Τσολακίδου έκαναν επίδειξη Μπλάιντ και Σιμουλτανέ σε μικρούς και μεγάλους αθλητές του σκακιού που κατέκλισαν την προβλήτα.

Η αθλήτρια  και προπονήτρια του σκακιού Μαριάννα Παγκαλή ασχολήθηκε με τους μικρούς φίλους του σκακιού παίζοντας πάνω στην σκακιέρα μαζί τους και ζωγραφίζοντας σκακιστικές φιγούρες στο πρόσωπο και τα χέρια τους. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τους κορυφαίους αθλητές του σκακιού, το Σιμουλτανέ από την Άννα-Μαρία Μπότσαρη και την Σταυρούλα Τσολακίδου καθώς και το Μπλάιντ από τον Στέλιο Χαλκιά.

Με εξαίρεση τον συμμετέχοντα αθλητή του σκακιού Παρασκευά Σωκράτη που έκανε ισοπαλία με την Άννα-Μαρία Μπότσαρη τα αποτελέσματα ήταν νίκες των κορυφαίων σκακιστών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Ρουσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Αντώνης Μιχελής, η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Χαλκδέων κυρία Έλενα Βάκα και η πολιτευτής κυρία Τζοβάννα Γκόγκου- Λιαλιάρη.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας και πλήθος φίλων του σκακιού για τους οποίους θα εκδοθεί ειδικό δελτίο τύπου και προβολή στην σελίδα της Ακαδημίας.

Στην τελετή λήξης βραβεύθηκαν με αναμνηστική πλακέτα, βιβλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, γκραβούρες  με θέμα την Χαλκίδα, βιβλία του Χαράλαμπου Σφέτσα με θέμα  το παλιρροϊκό φαινόμενο και λάβαρα της Σκακιστικής Ακαδημίας οι Στέλιος Χαλκιάς, Άννα-Μαρία Μπότσαρη,  Σταυρούλα Τσολακίδου και Μαριάννα Παγκαλή και με βιβλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, γκραβούρες  με θέμα την Χαλκίδα, βιβλία του Χαράλαμπου Σφέτσα με θέμα  το Παλιρροϊκό φαινόμενο και λάβαρα της Σκακιστικής Ακαδημίας ο κ. Παναγιώτης Φρεντζάς για την σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση και ο σκακιστής Παρασκευάς Σωκράτης για την ισοπαλία που απέσπασε.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απουσία της Δημοτικής αρχής και του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού σε μια εκδήλωση με την συμμετοχή δυο Παγκοσμίων Σκακιστριών και ενός Ολυμπιονίκη.

Αποκορύφωμα της αδιαφορίας του  Οργανισμού  Άθλησης & Πολιτισμού ήταν η αθέτηση της υποσχεθείσης χορηγίας στην εκδήλωση, μικροφωνικής και φωτισμού με αποτέλεσμα τον φωτισμό των σκακιερών με κινητά τηλεφωνά από θεατές της εκδήλωσης.

 

Μαθήματα, Ευχές και Δώρα στους Μαθητές της Ακαδημίας

SAX 0471 s
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Εδώ

Δεύτερο μάθημα για το 2016 σήμερα, 16 Ιανουαρίου, στους μαθητές της Σκακιστικής Ακαδημίας στο σύλλογο άλλα και στα σχολεία με τον προπονητή μας Φίλιππο Κουβάτσο.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας και ο προπονητής παρέδωσαν στους πρωτοετείς μαθητές το βιβλίο Α' και το βιβλίο ασκήσεων «Ο Ζατρίκης στο σκακιστικό δάσος».

Τα βιβλία αυτά, όπως και όλα τα βιβλία της σειράς αποτελούν μέρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος εκμάθησης σκακιού στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο έχει εκπονηθεί από το Kasparov Chess Foundation Europe.

Η εισαγωγή αυτού του προγράμματος στα ελληνικά σχολεία έγινε από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, ενώ η όλη προσπάθεια στάθηκε δυνατή χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Nιάpxoς.

Ο πρώτος τόμος του βιβλίου του μαθητή περιέχει τη στοιχειώδη ύλη και επιτρέπει στον μαθητή, με ελκυστικό και παιγνιώδη τρόπο, να κάνει κτήμα του το πώς κινούνται τα κομμάτια και τα πιόνια και ποια είναι η απόλυτη και η σχετική αξία τους, αλλά και να αποκτήσει μια αίσθηση για τα χαρακτηριστικά τους στις μάχες μεταξύ τους. Η απλή και κατανοητή γλώσσα που χρησιμοποιείται στο βιβλίο του μαθητή επιτρέπει τη χρήση του όχι μόνο στην πρώτη τάξη του Δημοτικού, αλλά και με τα μεγάλα παιδιά του νηπιαγωγείου, καθώς και για ατομικά μαθήματα που κάνουν σε παιδιά γονείς ή δάσκαλοι.

Δόθηκαν επίσης σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τον προπονητή της Ακαδημίας Χειροποίητα γούρια από το κατάστημα Χαντρ_ing accessories boutique!!!  

Να επισημάνουμε ότι το κατάστημα Χαντρ_ing accessories boutique, ήταν χορηγός της Ακαδημίας στο πρωτάθλημα & κύπελλο την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας ευχήθηκε στους γονείς, στους μαθητές και μαθήτριες "Καλή χρονιά να κάνουν Ρουά Μάτ σε όλους τους στόχους που έχουν θέσει".

Δυναμική επανεμφάνιση από τον Ρηγόπουλο στην Παλαιόχωρα

Rigopoulos Alexandros 1Πολύ καλή ήταν η απόδοση του σκακιστή της ΣΑΧ Αλέξανδρου Ρηγόπουλου-Τσίγκου στο διεθνές Όπεν Παλαιοχώρας που διεξήχθη στις 17-24 Ιουλίου. Ο Αλέξανδρος παρά την περίπου 2ετή αποχή του στο αγωνιστικό επίπεδο λόγω σπουδών έδειξε ανεπηρέαστος και σε πολύ καλή κατάσταση κερδίζοντας με σχετική άνεση όλους τους χειρότερους αντιπάλους και παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα από τους θεωρητικά ισχυρότερους.

Το τουρνουά ξεκίνησε με νίκη στον πρώτο γύρο όπου ο Ρηγόπουλος τράβηξε χαμηλά. Στον δεύτερο γύρο έχασε από τον ισχυρό GM Ernst. Στην συνέχεια τράβηξε 2 φορές για να κάνει άνετες ισάριθμες νίκες. Στον 5ο γύρο ήρθε το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα εναντίον της πανίσχυρης WGM Fatianova Tatiana, κάνοντας με τα μαύρα ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι. Στον 6 γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Έλληνα πολυπρωταθλητή (4 φορές) GM Σπύρο Σκέμπρη. Ο Αλέξανδρος δεν ξεκίνησε καλά στο ματς όμως στην συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του αγγίζοντας σε κάποια σημεία μια εντυπωσιακή νίκη την οποία όμως στα σημεία δεν κατάφερε να επιτύχει παίρνοντας εν τέλει τον βαθμό την ισοπαλίας. Στους 2 επόμενους γύρους ο Αλέξανδρος υπέστη 2 σερί ήττες από τους Άγγελο Σανδαλάκη-πανίσχυρο Έλληνα αθλητή και τον FM Senders Mischa από τους οποίους παγιδεύτηκε σε θεωρητικές περιπλοκές χάνοντας οριακά. Τέλος ο 9ος και τελευταίος γύρος συνέπεσε με τα γενέθλια του Αλέξανδρου(Σ.Σ 24 Ιουλίου έκλεισε τα 23) και προτίμησε να ξεκουραστεί. Η απόδοση του συνολικά ήταν πολύ καλή κερδίζοντας περίπου 20 μονάδες και επέστρεψε στα επίπεδα του 2100 στην κλίμακα έλο.

Επόμενος σταθμός για τον νεαρό "άσσο" της ΣΑΧ είναι η Καβάλα όπου θα αγωνιστεί στο πανίσχυρο διεθνές Όπεν. Ένα τουρνουά που παραδοσιακά δεν του πηγαίνει ωστόσο τα δείγματα γραφής από την Κρήτη είναι ενθαρρυντικά και αναμένουμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα αποδεικνύοντας ότι τα προηγούμενα κακά τουρνουά στην Καβάλα ήταν απλά μια σύμπτωση.

Εκ μέρους του Δ.Σ., των σκακιστών και σκακιστριών της Ακαδημίας Χαλκίδος, ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του, καλή συνέχεια στις σπουδές του και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 CHESS ART

Η «Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας διοργανώνει το Περιφερειακό Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ 2014 & το Περιφερειακό Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΑΣ 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Δημητρίου Σαμαρτζή 27.

Ομαδικό Πρωτάθλημα: Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρα προσέλευσης 09:00’ π.μ.

Ατομικό Πρωτάθλημα: Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, ώρα προσέλευσης 09:00’ π.μ.

 

Δείτε το χάρτη από Άμφισσα ΕΔΩ

Δείτε το χάρτη από Βόρεια Εύβοια ΕΔΩ

Δείτε το χάρτη από Νότια Εύβοια ΕΔΩ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας & δηλώσεων συμμετοχής: Κυρία Άννα Παυλίδου –Τσουνή & κ. Γιώργος Τσουνής
Τηλ.: 22210 85735 – 6 Fax: 22210 85737
Κιν.: 6932274274
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   &   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταλεί η προκήρυξη.

 

Για τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας «Παλαμήδης ο Ευβοεύς»

 

Άννα Παυλίδου –Τσουνή
Πρόεδρος

Επιτυχίες των αθλητών της Ακαδημίας Χαλκίδος
Επαμεινώνδα Κουρούση & Αλέξανδρου Ρηγόπουλου-Τσίγκου

2η Νόρμα Διεθνούς Μαιτρ ο Επαμεινώνδας Κουρούσης

Στο κλειστό τουρνουά της Πράγας ο Κουρούσης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση με 6.5/9 κερδίζοντας αρκετά ισχυρούς και επί το πλείστον τιτλούχους αντιπάλους. Στον τελευταίο γύρο μάλιστα, ο Επαμεινώνδας έχοντας τα μαύρα ήθελε μόνο νίκη που τελικά την πήρε με σχετική άνεση. Παράλληλα με απόδοση 2464 έκανε την 2η του νόρμα ΙΜ. Θυμίζουμε ότι η πρώτη έγινε πέρυσι στην Καβάλα και πλέον του απομένει μία ακόμη για να γίνει και επίσημα διεθνής μετρ. Ο Επαμεινώνδας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και η 3η νόρμα είναι απλώς θέμα χρόνου.

Του ευχόμαστε το συντομότερο να το πετύχει! Το έλο του Επαμεινώνδα Κουρούση πλέον ξεπερνά το 2400.

Δείτε τα αποτελέσματα του Επαμεινώνδα Κουρούση Εδώ:

2311 Έλο-Μπλιτς ο Ρηγόπουλος

Ξεπέρασε εν τέλει το 2300 έλο στο μπλιτς ο αθλητής της ομάδας μας Αλέξανδρος Ρηγόπουλος-Τσίγκος. Συγκεκριμένα από χθες 30/6/2013 έχει 2311, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τον επόμενο μήνα αφού στους πίνακες της Fide δεν έχουν καταχωρήσει ακόμα κάποια τουρνουά. Συνολικά ο Αλέξανδρος τους τελευταίους 2 μήνες κατέκτησε 2 τουρνουά και ήταν συνεχώς σε πολύ καλή φόρμα κερδίζοντας συνολικά περίπου 200 μονάδες έλο. (Αναλυτικά τα στοιχεία Εδώ). 

 

 

Alexandros Rigopoulos - TsigosΆνω του 2300 έλο-μπλιτς αναμένεται την 1/7 από τον σκακιστή της Σ.Α.Χαλκίδος Αλέξανδρο Ρηγόπουλο-Τσίγκο. Ο νεαρός αθλητής τους τελευταίους 2 μήνες συμμετείχε σε 5 τουρνουά μπλιτς στην Αθήνα και έχοντας εντυπωσιακή απόδοση κατάφερε να κερδίσει πάνω από 200(!) μονάδες στην κλίμακα έλο. Σε αυτά τα 5 τουρνουά ο Αλέξανδρος κατάφερε να κατακτήσει το τουρνουά του Παγκρατίου με 8/9 καθώς και το προκριματικό της Ικαρίας όντας εντυπωσιακός κάνοντας 7/7 κατακτώντας την 1η θέση και εξασφαλίζοντας δωρεάν φιλοξενία στο διεθνές τουρνουά Ικαρίας.

Ο Αλέξανδρος τη φετινή χρονιά ουσιαστικά απείχε από το αγωνιστικό σκάκι λόγω σπουδών (είναι 3ο έτος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) έχοντας μόλις μία επίσημη παρτίδα στο ενεργητικό του. Παρόλα αυτά δείχνει σε τρομερή κατάσταση αυτή τη περίοδο, πράγμα πολύ σημαντικό ενόψει των πολύ σημαντικών διοργανώσεων που έπονται τόσο σε ατομικό όσο και διασυλλογικό επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Ρηγόπουλος-Τσίγκος κάθε Τρίτη διδάσκει το σκάκι στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Χαλκίδα, 18 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα επισκέφθηκε την Τρίτη 16-4-2013 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
Ο κ. Πρόεδρος ενημερώθηκε από τον Υπουργό κ. Αντώνη Ρουπακιώτη και τη Διευθύντρια κ. Μαρίνα Μπούκη για τις συνθήκες που επικρατούν στο κατάστημα και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται.

EKKNA 10AΜετά την ενημέρωση επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής του σχολείου ο κ. Νικόλαος Αρμένης, μαζί με τους δασκάλους, στη συνέχεια επισκέφθηκε την αίθουσα διδασκαλίας Σκακιού οπού τον υποδέχτηκε η σκακιστική ομάδα του σχολείου με τον κ. Γιώργο Τσουνή και τον προπονητή της κ. Αλέξανδρο Ρηγόπουλο – Τσίγκο. Ο κ. Γιώργος Τσουνής ενημέρωσε τον κ.
Παπούλια για την πρωτοβουλία του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Νικολάου Αρμένη να εντάξει το Σκάκι στις δραστηριότητες του Σχολείου και την άμεση ανταπόκριση της EKKNA 8Σκακιστικής Ακαδημίας για την υλοποίηση της διδασκαλίας σκακιού, η οποία συνεχίζεται για τρίτη σχολική χρονιά, αλλά και τη διοργάνωση δυο σκακιστικών τουρνουά για τους μαθητές του σχολείου. Αφού μίλησε με τα παιδιά της σκακιστικής ομάδας ο κ. Παπούλιας μαζί με τον κ. Ρουπακιώτη και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη παρακολούθησε μια παρτίδα Σκάκι μεταξύ του προπονητή Αλέξανδρου Ρηγόπουλου-Τσίγκου και του μαθητή Mirava.

Εκ μέρους της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς» απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμητικά ένας αμφορέας, πιστό αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου με παράσταση τον Αίαντα και τον Αχιλλέα να παίζουν «Πεσσούς» στην Τροία. Παράλληλα του απονεμήθηκε, ένα λάβαρο της Ακαδημίας και ένα βιβλίο, με θέμα EKKNA 9«το Παλιρροϊκό Φαινόμενο του Ευρίπου» του κ. Χαράλαμπου Σφέτσα.

Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε το θαυμασμό του για το αγωνιστικό επίπεδο των νεαρών κρατουμένων και συνεχάρη τους ανθρώπους της Σκακιστικής Ακαδημίας για την κοινωνική τους προσφορά, ενώ τους ευχαρίστησε για τα αναμνηστικά δώρα που του προσέφεραν.


Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΕΚΚΝ Αυλώνα: http://www.ekkna.net  

4ο Μουσικό Αφιέρωμα ΕΚΚΝΑ προς τιμήν της Κυρίας Χάρις Αλεξίου

Αυλώνας, 17 Φεβρουαρίου 2013

Χαρούλα  ΑλεξίουΣε ιδιαίτερα έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το 4ο Μουσικό Αφιέρωμα της Μουσικής ομάδας του ΕΚΚΝΑ προς τιμήν της Κυρίας Χάρις Αλεξίου.

Η σπουδαία καλλιτέχνης χειροκρότησε τα μέλη της ομάδας και στο τέλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και τραγούδησε μαζί τους.

Θέλοντας να ευχαριστήσει συμβολικά όλους τους παρευρισκόμενους τρόφιμους η Κυρία Αλεξίου παρέδωσε στη Διεύθυνση του Καταστήματος τηλεκάρτες οι οποίες και θα μοιραστούν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Στην Κυρία Αλεξίου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του προσωπικού και των τροφίμων του ΕΚΚΝΑ από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Νίκο Αρμένη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Κυρίας Μαρίνας Μπούκη Διευθύντριας του ΕΚΚΝΑ.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως το φυλακτικό προσωπικό το οποίο υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να επέλθει το χθεσινό θαυμάσιο αποτέλεσμα.

 Η Διευθύντρια του ΕΚΚΝΑ                        Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου

       Μαρίνα Μπούκη                                                  Νίκος Αρμένης

EKKN_AVLONA__28-12-2012_s

2ο Σκακιστικό τουρνουά Δημοτικού Σχολείου ΕΚΚΝ Αυλώνα

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των νεαρών μαθητών του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα είναι και φέτος μεγάλη. Έτσι, με αφορμή το κλείσιμο του κύκλου των μαθημάτων για το 2012 και μετά τη σημαντική επιτυχία του περσινού 1ου τουρνουά, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΕΚΚΝ Αυλώνα, από τις 13:00 έως τις 16:00, το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά με συνδιοργανωτές την Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος και το Δημοτικό Σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 24 μαθητές, ABASH, AHMAD, ANEST, BABI, EMILIANO, ENEA, ENRIK, FABIAN, HALIL, JASMIT, JIHAT, JULIANO, KOSTA, KRISARD, MAHMUDI, MARIUS, MATIN, MOIN, MOSTAFA, RAHMAN, ROKAS, SELAB, SHARZAT, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ από 7 χώρες. Οι παρτίδες που παίχτηκαν έδειξαν, ότι το επίπεδο των περσινών συμμετεχόντων έχει ανέβει κατά πολύ και για την  διεκδίκηση των τριών πρώτων θέσεων δόθηκαν ομηρικές μάχες.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Rokas από την Λιθουανία, αήττητος με 5 βαθμούς σε 5 παρτίδες. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Emiliano από την Αλβανία με 4 βαθμούς ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Anest με 4 βαθμούς από την Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρωταθλητής Rokas το 2011 είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας.

Σελίδα 1 από 7
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide thumbnail

Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος "Παλαμήδης ο Ευβοεύς"

11 Χρόνια Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς» (2006-2017)